top of page

Täyden palvelun kirppispaikka

Täyden palvelun kokonaisuus, jossa teemme kaiken puolestasi. Sinun tarvitsee vain tuoda myytävät tavarat meille, me hoidamme loput! Voit myös tilata noutopalvelu, jonka hinta määräytyy kilometrien mukaan. Hoidamme hinnoittelun, esillepanon, siivouksen, myynnin ja tuotteiden keräyksen puolestasi.


Hinnoittelemme tuotteet puolestasi yleisen hintatason ja tuotteen kunnon huomioiden.Hinta

Myyntijakson perusmaksu on 20,00 € ja kesto 7 myyntipäivää sisältää hintalaput ja hälyt.

Täyttö, hinnoittelu, siivous ja tyhjennys palkkiomme on 50 % toteutuneesta myynnistä ja asiakkaan osuus 50 %. Yhden viikon perusmaksu osuus tulee maksaa etukäteen. Perusmaksu ja hinnoittelupalkkio sis. 24 % alv.Tuotteet

Liitä yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero) hyvin kiinni jokaiseen kassiin/laatikkoon.

Tuotteiden tulee olla hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita sekä sesonginmukaisia. Pidätämme oikeuden valita myyntiin esillepantavat tuotteet ja tarvittaessa heittää pois myyntiin sopimattomat. Hyväkuntoiset kauden mukaiset vaatteet ja muut tavarat menevät parhaiten kaupaksi.


Myyntijakson päättyessä saat listan, montako tuotetta myytiin. Tilityksen saat käteisenä tai tilille (kts. tilitysohjeet). Myyntijaksoa voidaan jatkaa viikon jaksoissa, mikäli tavaraa on paljon ja tuot sitä lisää jakson aikana.


Emme ota myyntiin:


  • Rikkinäisiä, likaisia tai muuten huonokuntoisia vaatteita/tekstiileitä/kenkiä/tavaraa.

  • Tietosanakirjoja

  • Mainostuotteita

  • Piraattituotteita

bottom of page