top of page

Puolen palvelun kirppispaikka

Puolen palvelun kokonaisuus, jossa sinä hinnoittelet ja me hoidamme loput. Sinun tarvitsee vain tuoda myytävät tavarat meille hinnoiteltuna! Voit myös tilata noutopalvelun, jonka hinta määräytyy kilometrien mukaan. Hoidamme tuotteiden esillepanon, siivouksen, myynnin ja tuotteiden keräyksen puolestasi.Hinta

Myyntijakson perusmaksu on 20,00 € ja kesto 7 myyntipäivää sisältää hintalaput ja hälyt. Täyttö, siivous ja tyhjennys palkkiomme on 30 % toteutuneesta myynnistä ja asiakkaan osuus 70 %. Yhden viikon perusmaksu osuus tulee maksaa etukäteen. Perusmaksu ja hinnoittelupalkkio sis. 24 % alv.
Tuotteet


Liitä yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero) hyvin kiinni jokaiseen kassiin/laatikkoon.

Tuotteiden tulee olla hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita sekä sesonginmukaisia. Pidätämme oikeuden valita myyntiin esillepantavat tuotteet ja tarvittaessa heittää pois myyntiin sopimattomat. Hyväkuntoiset kauden mukaiset vaatteet ja muut tavarat menevät parhaiten kaupaksi.

Myyntijakson päättyessä saat listan, montako tuotetta myytiin. Tilityksen saat käteisenä tai tilille (kts. tilitysohjeet). Myyntijaksoa voidaan jatkaa viikon jaksoissa, mikäli tavaraa on paljon ja tuot sitä lisää jakson aikana.


Emme ota myyntiin:


  • Rikkinäisiä, likaisia tai muuten huonokuntoisia vaatteita/tekstiileitä/kenkiä/tavaraa.

  • Tietosanakirjoja

  • Mainostuotteita

  • Piraattituotteita

bottom of page