top of page
IMG_1062.jpg

Myyntipaikka &
Vuokra-aika ja Tilitys

Myyntipaikat

 

Hyllykkö+Rekki myyntipaikka sisältää myyntipöydän, jossa on 5 hyllyä, jonka leveys on 1 m., syvyys 50 cm ja korkeus 160 cm sekä vaaterekin, jossa on 1 hylly ja leveys on 1 metri. Hinta 38,00 € / 7 päivää.

 

Hyllykkö myyntipaikka sisältää myyntipöydän, jossa on 5 hyllyä, jonka leveys on 1 m., syvyys 50 cm ja korkeus 160 cm. Hinta 26,00 € / 7 päivää.

 

Rekki myyntipaikka sisältää vaaterekin, jossa on 1 hylly ja leveys on 1 metri. Hinta 26,00 € / 7 päivää.

 

Työkalu ja elektroniikka myyntipaikka sisältää 1 hyllyn, leveys n. 1m ja syvyys 50 cm Hinta 5,00 € / 7 myyntipäivää.

 

Vitriinihylly, pieni myyntipaikka sisältää pienen vitriinin hylly paikan tai puolet ison vitriinin hyllystä. Hinta 5,00 €/7 myyntipäivää 

 

Vitriinihylly, iso myyntipaikka sisältää ison vitriinin hylly paikan. Hinta 10,00 €/7 myyntipäivää

 

Tavarat voi tuoda aloituspäivänä heti avattuamme tai edeltävänä päivänä arkisin klo 17.00 jälkeen ja la-su klo 14.00 jälkeen. Päättymispäivänä pöytä tulee tyhjentää viimeistään arkisin klo 17.00 mennessä ja la-su klo 14.00 mennessä. Voimme lisämaksusta tyhjentää myyntipöytäsi puolestasi! Tyhjennyspalveluun kuuluu, että myyntijaksosi lopussa siirrämme pöytäsi tavarat laatikkoon/kasseihin, jotka voit hakea pois seuraavan päivän aikana. Tyhjennyspalvelun hinta 10,00 €, tilaa tyhjennyspalvelu viimeistään päivää ennen tyhjennyspäivää.

 

Kaikkien tuotteidesi on mahduttava omalle myyntipaikallesi. Arvokkaammat tuotteet saat tuoda lukolliseen vitriiniin max. 2 tuotetta. Käytävälle ei saa laittaa tavaroita. Myyntipaikan siisteydestä vastaa vuokraaja. Kaikkien tavaroiden on oltava siistejä ja puhtaita. Myyntipaikkaa kannattaa käydä järjestelemässä jakson aikana, sillä siisti ja sopivasti täytetty myyntipaikka houkuttelee asiakkaita ostamaan! Voit myös ostaa siivouspalvelun, mikäli et itse ehdi siivoamaan päivittäin. Siivouspalvelun hinta 2,00 € / päivä.

 

Myyntipaikka tulee siivota seuraavaa myyjää varten. Pölyt tulee puhdistaa kassalta saatavilla olevilla huiskilla sekä mahdolliset alennuslaput/huomiolaput tulee poistaa. Voit jättää henkarit paikalleen.

 

Myyntiin ei saa tuoda elintarvikkeita, luontaistuotteita, piraattiäänitteitä ja -filmejä eikä tupakkatuotteita. K-18 tuotteiden myynti vain kirpputorin omistajan luvalla. Jos olette luvan saaneet, sijoittakaa K-18 tuotteet siten, että ne eivät ole lasten näkyvillä.

 

Vuokra-aika

Vuokra-aika voi alkaa mistä päivästä tahansa ja se on lyhimmillään automaattisesti 7 päivää. Kiinniolopäiviä, esim. juhlapyhiä, ei lasketa vuokra-aikaan. Varaus laitetaan aina automaattisesti jatkuvana varauksena, jotta voit helpommin suunnitella kauan pidät paikkaa. Vuokra-ajan päättymisestä tulee ilmoittaa viimeistään 3 päivää ennen lopetusta. 

 

Vuokran voit maksaa aloituspäivänä tai viimeistään ensimmäisestä tilityksestä, jonka voit tehdä minä päivänä tahansa. Tilityksen tehdessäsi saat listan, jossa näkyy numeroidut tuotteet hintoineen, jotta voit tarkastaa myyntisi.

 

Tilitys

Tilitys tehdään kassalla myyntijakson päättymispäivänä myyntipaikan tyhjennyksen jälkeen. Tilityksen saat käteisellä tai pankkitilille. Pankkitilille maksamme kaikki yli 200 € tilitykset.

bottom of page