top of page
IMG_1091_bw.jpg

Hintalaput &
Hinnoittelu

Hintalaput

 

Hintalappuina käytetään ainoastaan Jeemlykirppis -järjestelmän omia hintalappuja. Niitä ei voi tehdä itse, sillä jokaisessa tuotteessa tulee olla viivakoodillinen hintalappumme. Tarra-arkki (30 kpl hintalappuja) maksaa 0,40 €/arkki ,

 

tavalliselle paperille tulostetut 0,20 €/arkki.Kun ilmoitamme sinulle myyntipaikkasi numeron, voit hinnoitella tuotteita kahdella tavalla.

Vaihtoehto 1:

Suosittelemme tekemään esitäytön hintalapuille Jeemlykirppis netissä. Näin tuotteidesi tiedot siirtyvät automaattisesti järjestelmään. Kun olet hinnoitellut tuotteet, voit noutaa hintalaput kirppikseltämme valmiiksi tulostettuna, mieluiten ennen myyntijaksosi alkua.

 

Toimi näin:

1) pyydä tunnukset sähköpostiisi asiakaspalvelustamme2) Kirjaudu Jeemlykirppis –tilillesi

3) Klikkaa ”Tuotteet”

4) Paina ”Luo uusi arkki”

5) Nimeä tuotteet ja hinnoittele tuotteet ja paina ”Tallenna”

6) Merkitse arkki valmiiksi

7) Tulostamme hintalaput sinulle

 

Esitäyttämällä tuotteesi pidät kätevästi kirjaa tuotteista, joita olet tuonut myyntiin. Näin esim. katoamistapauksessa tuotteen jäljittäminen on helpompaa. Esitäyttämällä vähennät myös virheiden mahdollisuutta, sillä hinta luetaan kassalla suoraan järjestelmästä, kun taas käsin hinnoittelemalla näpyttelemme hinnan käsin.

 

Vaihtoehto 2:

Vaihtoehtoisesti voit noutaa myymälästämme tyhjiä hintalappuarkkeja, ja kirjoittaa hinnan ja tuotekuvauksen kynällä (esim. kuulakärkikynä, EI lyijykynä). Tällöin Jeemlykirppis -tililläsi näkyy ajantasaisesti vain myytyjen tuotteiden tuotenumero ja hinta.Merkitse hintalappuun tuotteen nimi ja hinta.

 

Hintalapussa on myös ilmoitettava jos tuote on viallinen. Verhoihin, mattoihin tms on hyvä laittaa mitat, jotta ostajan ei tarvitse turhaan avata niitä. Jos tuotetta ei voi testata kirpputorilla, annamme asiakkaalle oikeuden palauttaa tuote.

 

Testaa siis aina sähkölaitteiden toimivuus kotona ennen myyntiin tuomista!

 

Hinnoittelu

Hinnoittele jokainen tuote erikseen tai laita hintalappuun mitä hintaan kuuluu. (esim 6 kpl kuppeja, 6 kpl lautasia).

 

JOS HALUAT ALENTAA TUOTTEIDEN HINTOJA TAI HALUAT MYYNTIPÖYTÄÄSI ALENNUKSEN, KYSY ASIASTA KASSALTA.

 

Hintalaput voi kiinnittää vaatteisiin tekstiilipistoolilla, hakaneuloilla tai ompelemalla. Ethän käytä nuppineuloja, sillä ne ovat kivuliaita henkilökunnalle ja vaatteiden sovittajille. Kenkiin viivakoodilaput tulee laittaa sisäpuolelle, pohjaan laitetut laput kuluvat eikä viivakoodi ole enää luettavissa.

 

Jos tavarassa on irto-osia, teippaa ne kiinni, etteivät ne katoa/rikkoudu. Kirjoihin voit laittaa hintalapun klemmarilla sisäsivulle. Laita hintalaput niin etteivät ne irtoa helposti vahingossa! Laita tarralliset hintalaput siten etteivät ne vahingoita tuotteen pintaa niitä irrotettaessa! Älä laita niitä esim. kirjojen, lp-levyjen kansiin, maalattuihin tavaroihin (maali irtoaa!) tms. Tavallisia hintalappuja voit kiinnittää esim. maalarinteipillä pinnaltaan arkoihin tavaroihin.

 

Emme myy hintalaputtomia tuotteita, vaan ne päätyvät löytötavaroihin.

bottom of page